Zespół Pałacowo Parkowy Wrzosy
Szef kuchni Miłosz Adamski wspólnie z żoną Eweliną Adamską zapraszają na specjały pałacowe:
- Biała kiełbasa w piwie - (II drugie miejsce w konkursie kulinarnym Przysiek w 2015 r otrzymana z rąk Magdy Gessler ) kiełbasa z gęsi, pieczona z cebulą i duszona w piwie korzennym
- Szynka pieczona z puree z groszku zielonego. - pierwsza nagroda w konkursie kulinarnym Agro- Wczasy 2015 potrawa regionalna,- według starej receptury szynka marynowana (25dni), wędzona , gotowana i podawana z puree z zielonego groszku przesmażonym na smalcu z gęsi.
- Polędwiczki w sosie tatarskim-polędwiczki z fileta z kurczaka danie garmażeryjne, podawane z sosem tatarskim.
Pałac został wybudowany w 1861, otoczony 3,5h parkiem z zabytkowa aleją dębów strzelistych, organizujemy przyjęcie okolicznościowe, wesela, przyjęcia komunijne, catering oraz posiadamy bazę noclegową na 65 os.